tiistai 29. marraskuuta 2011

voihkis ja viikonloppu takana.

Voi kettu, että itsensä motivoiminen tähän yksin kirjoitteluun on haastavaa. Arvasin kyllä, ettei monikaan löydä tänne noin vain - mutta silti todellisuus masentaa. Hienojen muotiblogien joukossa oma räpellys on rupu.

Muistatteko sanan rupu? Käytettiinkö sitä oikeastaan muualla kuin täällä jumalan selän takana? Sana löytyy ainakin urbaanisanakirjasta jos haluat tarkistaa synonyymit.

No, mikään viikonlopun kuvista ei ole julkaisukelpoinen, eipä siis niitä tänne. Räpsin perjantaiaamuna työlookista pari kuvaa.

Päällä jättimäinen Vilan harmaa sifonkipaita ja mustat, ihanan tuntuisiksi kuluneet kiiltävät legginsit. Kaulaan laitoin vielä Gina Tricotin lempparin, musta nahka/sulka/hopeaketjukaulakorun ja ison Guessin kellon. Jalkaan laitoin ruffimmat Benchin mokkanahkasaappaani.
Nuo kengät ovat muuten ihan ykköset. Löysin ne ensimmäistä kertaa Tornion Rajalla-kauppakeskuksesta 199€ hintaan. Samalla löysin toiset kengät, enkä osannut päättää, kummat ostan joten jätin molemmat kauppaan. Tällä kertaa se kannatti, koska molemmat kengät löytyivät netistä myöhemmin halvemmalla :)

Reipas olo tänään, jaksoin käydä salilla ja tehdä vastuullisesti "risottoa" kotimaisesta täysjyväohrasta. Oli muuten parempaa kuin riisi ikinä :) Vastuullisuus perustuu siihen, että kotimainen ohra on huomattavasti kevyempi ympäristölle kuin kaukaa tuotu ja tuotettu riisi. Kannattaa kokeilla muidenkin! Keittoaika oli 8 min eli sopii kiireisellekin. Katsellaan, josko huomenna lisää, H&M pakettini Versacen vaatteineen oli saapunut Postiin!
























2 kommenttia:

  1. Ihana asu ja erityisesti toi kello.. :)

    xxx justfashion-nothinelse.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos ! kello onkin ostosta saakka ollut melkein aina ranteessa.. :)

    VastaaPoista