maanantai 21. marraskuuta 2011

Kamera ja sen kylkiäinen

Eilen innostuin ja tilasin vielä netistä Rajalalta uuden kameran. En ole koskaan omistanut järjestelmäkameraa, mutta nyt sen hankinta tuntui enemmän kuin hyvältä idealta. Kamerahan on pieni, näppärä, lupausten mukaan helppokäyttöinen ja KAUNIS. 

Lisäksi jokaisen Olympus PEN-kameran mukaan sai ilmaisen Soda Streamin! Tsekkaa itse niin saat mukaan vaikka lahjan pukinkonttiin ;) tilaamani kamera oli kalliimpi versio noista, mutta edullisempi versio irtoaa jo alle kolmensadan.Saat Soda Streamin ilmaiseksi, kun lisäät sen ostoskoriin (helpointa kirjoittaa hakukenttään "soda" ja lisätä tuote mukaan sieltä).

Kameran esittelyteksti vetosi minuun heti: elämä on liian lyhyt rumille kameroille. Joku markkinointihenkilö oli kyllä löytänyt tavan, jolla upottaa järkkärinhimo meikäläiseen. Se oli pakko saada. Kaupan mukaan kameran tulisi olla minulla huomenna – ja kerron kyllä heti lisää, kun pääsen testaamaan.
Haluan seuraavaksi jakaa kanssanne alennuskoodin erääseen ihanaan nettikauppaan, josta viimeksi tilasin pikkujoulumekon sekä ihanan tekoturkin. Kyse on tietysti Brittiläisen high street -merkin, Lipsyn nettikaupasta. Alla vielä kuvat ostoksistani! Olen ollut todella tyytyväinen molempiin.


Lipsy swirl pelt faux fur jacket
Lipsy VIP malliston sequin bust dress


Osoitteesta www.lipsy.co.uk saat -10% alennusta koodilla SS11ONLINE - en tiedä kauanko koodi on voimassa mutta ainakin vielä tänään koodilla alennuksen sai.

Lipsyn vaatteet ovat pääsääntöisesti hyvälaatuisia ja mielenkiintoisia, erityisesti VIP malliston mekot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti