keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Bad face day

Jee! Kamera saapui tänään. Muutaman koekuvan sainkin jo otettua, mutta vaatinee hieman harjoittelua tuo järkkärin käyttö meikäläiseltä... onhan siinä asetusta, nippeliä ja nappelia.


Kaupungilla kameran haun vuoksi käydessäni päätin piipahtaa hakemassa Tiimarista tonttulakit koko kaveriporukalle, lauantaina meillä on isot joulut (ei haluttu pikkujouluja). Jalassa minulla on H&M:ltä tilaamani kanvaslenkkarit, jotka ovat ihan ykköset. Yritin tänään myös löytää niitä paikallisesta H&M:stä valkoisena, mutta ei tärpännyt, höh! Täytyy toivoa että niitä saa vielä netistä myöhemmin.

Muilla ihmisillä on bad hair day - mulla useimmiten bad face day. Siksipä kauniit meikittömät unettomuudesta kärsivät kasvoni ovat jälleen editoitu pois :D



Huivi: Burberry Takki: H&M Housut: H&M Kengät H&M Laukku: Jimmy choo
Jimmy Choon oversized Marin clutch on mielestäni jo todellinen ikoni, eikä parempaa arkiclutchia voi olla!


Marin clutch "livenä"

H&M lempparilenkkarit

Yllättävästi sain tilattua H&M:n Versace mallistosta tuotteita soittamalla ja jotain netistäkin, silloin viime viikolla missasin koko eventin kun sivut jumittuivat täysin heti yhdeltätoista! Oikeastaan sain kaiken minkä halusinkin (kultaisen sormuksen, punaisen kukkasormuksen, siihen korvikset, mustat legginsit, mustat kukkalegginsit, mustan niittilaukun ja kultaisen rannekorun) mutta se TURKISLIIVI! Se on vielä pakko saada. Ebayssä näyttävät vaan ihan törkeitä hintoja pyytävän ;( Toivottavasti sellainen ilmestyy vaikka huutikseen jossain vaiheessa.

 Tiedän varmasti tykkääväni koruista mutta noista muista en ole yhtään varma vielä, pidä siis silmäsi auki vähintään Huuto.netissä, sillä sinne se saattaa jossain vaiheessa ilmestyä ;)
 















Kauden vaatteissa näkyvät todellakin nyt paljetit, paljetit, paljetit. Rakastan kimallusta mutta vieroksun paljetteja suurina "massoina" kuten housuissa, tai mekoissa/paidoissa. En malta kuitenkaan olla pyörittelemättä paljettisilla ajatuksilla. Mitä olette itse mieltä seuraavista?

 Itseasiassa kuvia pyöritellessäni ihastuin noihin Vilan toppeihin, saattaa olla että joutuu ostamaan...
Selected soft sequin blazer

Warehouse sequin playtsuit

Louboutin Sequin peep toe p

Pieces sequin bag



Vila Prudence Top


House of Dereon Sequin dress

Vila Miki top      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti