tiistai 22. marraskuuta 2011

Uudet kaamosmasennuksen poistajat

Tadaa! Kamera ei tullut vieläkään. Mutta sen sijaan viimeisin Ebay ostokseni kyllä - ihanat Christian Louboutinin mustat 85 simple pumpit. Niistä kännykkäkameran pimeä kuva ohessa :) Ripsihuollosta päästyäni ryntäsin laatikon kimppuun leikkimään.

Olen itseasiassa jo jonkin aikaa etsinyt mustia, hieman matalempikorkoisia, kärjestä suljettuja kenkiä jokapaikan korkkareiksi. Toissa viikolla Nina'sissa oli ale ja tilasin silloin mustat 100 Decolletet, mutta ne eivät sopineet yhtään jalkaani! Sattumalta törmäsin näihin ihanuuksiin ja ne sitten huusin omakseni. Niitä on hieman käytetty mutta olen iloinen hyvästä hinnasta enkä niinkään välttämättä tarvitse kenkiäni ihan uutukaisina jos ovat muuten siistit ja hyvät!

Mustat GT:n nahka-look leggarit, Onlyn kultainen jättineule - lemppari :)
Ripsiräpsyttimet on siis myös nyt huollettu - turhamaisuuden huippuako? Ei toki. En juuri käytä meikkiä arkisin, ihan laiskuuttani sekä sen vuoksi että salilla meikit päällä hikoilu ei oikein edistä ihon hyvinvointia... Mutta on kuitenkin kiva, että on jotain ihan "valmiina".


Ripseni tekee ja huoltaa Kati Arctic Stylellä ja voin häntä ja paikkaa suositella kaikille! Ja yleisestikin ripsenpidennystä. Minulla on kyllä myös huonoja kokemuksia, paikasta jota ei enää ole olemassakaan... ripset tehtiin minulle kahdesti uusiksi mutta molemmilla kerroilla ne olivat yhtä huonot ja kamalat. Meni 1,5 vuotta ennenkuin uskalsin kokeilla uudestaan. Mutta niinhän joka asialla on hyviä ja huonoja tekijöitä, mutta it's all about finding the good one!
www.studioarcticstyle.fi/


2 kommenttia:

  1. Moikka.
    Löysin jotain kautta blogisi ja ihan hyvälle vaikuttaa.:) Voitko kertoa mistä tuo päällä oleva paita on kotoisin?
    Jatka samaan malliin, tosin jos yhden ehdotuksen saa antaa niin kuvat saisi olla pikkasen isompia :)

    VastaaPoista
  2. Jee! No aivan totta, pitääpä muokkailla kuvat vähän suuremmiksi.

    Neule on Onlystä, ja aivan ihana. Sitä on kultainen ja musta olemassa, ostin ensin kultaisen ja hain vasta mustan koska on ihan paras :)! Kehujakin saa säännöllisesti eli ilmeisesti muidenkin mielestä jees!

    VastaaPoista