torstai 15. joulukuuta 2011

Mykoplasmaa ja joulunodotusta

Ihanaa! Minuun on iskenyt The Tauti, tuo myyttinen urheilijoita vaivannut vihulainen - mykoplasma.

Kotona mykoplasmailun lomassa ajattelin päivittää tännekin jotain. Noinkin Terveystalolla käydessäni (se sattuu olemaan ostoskeskuksen yläkerrassani) minuun iski myös joulupaniikki. Niin, en ole tänäkään vuonna kirjoittanut yhtään joulukorttia. Joululahjoista etsin synninpäästöä muutama viikko aiemmin, kun ostin miehelleni lahjaksi Canada Goosen. Omatunto kolkuttaa silti vielä, sillä pitäisi niitä lahjoja kai ostaa vähän jouluksikin. Ja muillekin. En osaa ostaa lahjoja!

Äiti on haaveillut jäätelökoneesta ja nyt OBH Nordicalle on tullut se söpö vaaleansininen. Ehkä ostan sen. Mitä tuumitte?

Tonttu vihjasi, että omaan pukinkonttiin on tulossa ihana painokuosinen OnePiece. Hih! En malta odottaa loungeilua sen kanssa! Satuin olemaan Helsingissä nyt viime viikonloppuna OnePiecen lanseerausbileiden aikaan, mutta ei sinne tullut lähdettyä. Täytyy sanoa, että en kauheasti pidä The Tigerista.

Sen sijaan vietimme aikaa Namussa, harmillisesti tosin kuvailu hauskanpidon lomassa jäi vähemmälle. Mukana kuitenkin yksi aina-niin-tyylikäs vessaotos! Päällä minulla oli korkeavyötäröiset mustat farkut, sininen bleiseri (Stockan löytö) ja käärmekuvioinen Vilan löysä paita, LV:n Eva clutch. Eva on yksi kätevimpiä laukkujani, siinä on lyhyt metallinen hihna ja pitkä olan yli menevä nahkahihna joten sitä voi pitää monella tapaa. Minulla on ko. mallista tuo kuvan monogram ja kesäisempi Damier Azur.

Sekä imagolasit! Minulla ei ole oikeasti laseja, mutta pidän niistä asusteena. Voi löytäisinpä vielä jostain isommat ja nörtimmät kuin nuo kuvan lasit!

Ystäväni olivat ostaneet rivarikolmion Rajakylästä ja hengailimme siellä viiniä siemaillen ja saunoen. Heillä oli myös uusi ihana koira, josta ei muuten millään meinannut saada kuvaa otettua! Kyseessä on Perun karvaton koira... jep, luit oikein.


Mukana menossa Louis Vuitton Neverfull GM damier ebene kuosissa - laukku, johon mahtuu mitä vain.

Luisaviaroman alennusmyynnistä tilatut paljettilenkkarit. Ne ovat sisältä nahkaa, ja niissä on ihania kultayksityiskohtia!

NikeStore Helsinki jakoi alennuskuponkeja, joilla sai joka 50 € ostoksesta 20 € alen. yhteensä 40 € alennusta mulle uusista reenikamoista! Nyt kun vaan mykoplasmalta pääsisi urheilemaan.



2 kommenttia:

  1. hei vasta löysin blogisi, kun googlailin vuittonin evaa :)voisitko tehdä postauksen laukuistasi, sinullakin näkyy niitä muutma olevan :)

    VastaaPoista
  2. yey, toive! tämän pistän kyllä toteutukseen ihan pian - itseasiassa laukkuja mulla ei iiihan hirveästi ole, yritän pitää balanssia myymällä aina jostain päästä ;)

    VastaaPoista