maanantai 5. joulukuuta 2011

Kirppikset ja terveisiä Leviltä!

Todellakin, olen huono kirppisihminen. Johtunee osaksi siitä, että Rovaniemen kirppistarjonta on kaukana Hietsun aurinkoisesta viikonloppuaamusta, jolloin voi iskeä silmänsä vaikka konjakinväriseen Mulberryn bayswateriin. Sitä ei täällä tapahdu.

Sattumalta bongasin viime viikolla Facebookista kaverini postauksen, jossa hän kertoi vieneensä tavaraa tietylle kirppikselle tiettyyn pöytänumeroon. Tiedän kaverin tyylin tosi kivaksi ja ajattelin suuntaavani kyseiselle kirppikselle heti suoraan töistä (tämä, Rovaniemen suurin kirppis sijaitsee työpaikastani 100 metrin päässä. Tiedän, siellä sietäisi huonosta tarjonnasta huolimatta käydä hieman useammin kuin kerta vuoteen).

Pöytä oli jo aika hyvin tyhjennetty, mutta täydensin leggarikokoelmaani kaksilla ihanilla printtileggareilla. Erityisen iloinen olin, että leggareissa oli molemmissa laput kiinni! Molempia olen ehtinyt jo käyttää eli hukkaan ei ostos mennyt. Samalla kiertelin kirppistä (siellä taitaa olla jotain 300 pöytää) ja muistin taas miksi en pidä kirppiksistä (Hietsua ei lasketa!). En voi ymmärtää miksi ihmiset raahaavat sinne halpahallin linttaan astutut popot joita ei huolisi käyttöönsä kukaan? Mitä iloa siitä saa? En todellakaan jaksa edes yrittää penkoa helmiä tuosta kammottavasta, haisevasta massasta. Eri asia on toki lastenvaatteet, sellaiset pöydät erottaa ja uskon että ”lapselliset” ihmiset hyötyvät kirppiksistä näilläkin leveysasteilla.

Ikävää on kirppiksellä itse myydessä myös se että tavaraa varastetaan eikä mitään ns. parempaa sinne uskalla viedä. Itse olen siirtynyt enimmäkseen huuto.nettiin, ebay:iin ja jotain olen saanut kaupaksi facenkin palstoilla.

Mitä muut ”pikkukaupunkien” tyypit olette mieltä kirppiksistä omissa kotikaupungeissanne? Löydättekö joka kerta jotain kivaa?

Viikonlopun blogipimento johtui mielettömästä bailausviikonlopusta Levillä. Ehdimme jopa shoppailemaan lauantaina, sattumoisin oli uuden vaatekaupan, Asteen avajaispäivä Levillä. Löydettiin kavereiden kanssa ihania vaatteita, itselleni ostin Rip Curlin ihanan kimaltavan pipon, Volcomin samanhenkisen hupparin ja Benchin ihanan takin. Takissa oli irroitettava karvareunus, jonka otin pois, vierastan noita tekokarvoja hupuissa… Takki on niin paljon hienompi ilman!


Muutenkin suosittelen kaikille Leviä, niin kavereiden kanssa hengailuun kuin shoppailuunkin. Me käydään siellä varmaan joka kuukausi koko talvikauden! Uutenavuotena lähtee kolmas reissu tälle ”talvelle” ja tammikuussa palataan taas mun synttäreiden merkeissä.


Benchin tantrum takki

Levi perjantaina - Pieces farkut, JC toppi ja Louis Vuitton florentine vyölaukku!


1 kommentti: